Bestelinformatie

JE BESTELLING BIJ BEDRUKTETSHIRTS.NL

Op BedrukteTshirts.nl bestel je t-shirts of andere kleding, meestal bedrukt of geborduurd met je eigen ontwerp of logo.

GRATIS BESTANDSCONTROLE

De kwaliteit van je bedrukte artikelen is voor ons net zo belangrijk als voor jou; per slot van rekening kunnen wij zonder klanten niet bestaan, en is het voor ons het meest prettig als al onze klanten bij ons terugkomen.

Daarom controleren wij alle ingestuurde bestanden op drukkwaliteit alvorens we ze in productie nemen, en sturen we altijd een digitale drukproef ter controle. Bij twijfel over het resultaat nemen wij contact met je op.

LEVERTIJDEN

Wij hebben bij ieder artikel geprobeerd zo duidelijk mogelijk de levertijd te omschrijven; in het onfortuinlijke geval dat jouw gewenste artikelen niet op voorraad zijn of we problemen ondervinden met de productie, kan deze levertijd zonder waarschuwing uitgesteld worden. Mocht je de artikelen voor een exacte datum nodig hebben, neem dan aub voor je bestelling contact op om te verifiëren of dit mogelijk is.

HULP NODIG BIJ JE BESTELLING?

Mocht je problemen ondervinden bij het plaatsen van een bestelling of aanvraag, dan stellen wij het zeer op prijs als je ons kunt laten weten wat er mis gaat. Bel ons op +31 (0)497 645 101 of mail eventueel direct met info@bedruktetshirts.nl en probeer zo duidelijk mogelijk te omschrijven welke problemen je ondervindt.

ONTWIKKELING VAN DE WEBWINKEL

Deze webwinkel wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld door het team van BedrukteTshirts.nl (Merchandise.nl / Nimad BV); we trachten continu nieuwe artikelen toe te voegen die je direct kunt bestellen.

WET KOPEN OP AFSTAND (VOOR PARTICULIEREN)

Als je als particulier onbedrukte producten bestelt bij Merchandise.nl (of in dit geval via onze website BedrukteTshirts.nl) en kiest om deze thuis te laten bezorgen, heb je 14 werkdagen bedenktijd om te beslissen of je de producten wil houden. Mocht je binnen die termijn besluiten de producten terug te sturen, dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen om aan te geven dat je deze producten graag retour wil sturen.

Houdt aub rekening met de volgende voorwaarden voor het retourneren van producten:

  1. De verzendkosten voor het retour sturen van producten zijn voor je eigen rekening
  2. Nadat wij je product(en) retour ontvangen hebben ontvang je binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug
  3. Zorg er altijd voor dat je de producten retour stuurt met een transporteur waarvan je een bewijs van aflevering ontvangt (om discussie te voorkomen)
  4. Het is niet mogelijk producten te retourneren die reeds gebruikt zijn; de artikelen die je retourneert zullen hierop gecontroleerd worden.
  5. Lees meer over de voorwaarden van kopen op afstand op de site van consuWijzer.

Let op; het is niet mogelijk door ons geproduceerde artikelen met je eigen ontwerp te retourneren (tenzij er sprake is van productiefouten).