Neem contact op

Kom in contact!

Wil je nu meteen contact opnemen? Dat kan tijdens kantooruren ook per telefoon via +31(0)497 64 51 01, of per mail (dat kan natuurlijk ook buiten kantooruren) naar info@bedruktetshirts.nl

Sinds 2003 zijn wij professioneel bezig met t-shirts; we begonnen met een stand op evenementen waar we uit de USA geimporteerde kleding verkochten, en in 2004 zijn we begonnen met het realiseren van bedrukte en geborduurde kleding voor anderen. Dat doen we ondertussen dus al bijna 20 jaar.

In onze beginjaren hebben we zo’n beetje alle fouten gemaakt die we kunnen verzinnen; we kochten shirts die na 3 keer wassen uit elkaar vielen, we gebruikten goedkope inkten zodat we iets meer winst op onze shirts hadden kunnen maken, als ze tenminste niet zo lelijk waren geweest door die dikke inktlagen, en ga zo maar door.

Ondertussen zijn we zo’n beetje beland waar we willen zijn; we weten nu écht heel veel van zowel de shirts, de inkten, als alles om de kleding heen. Natuurlijk leren we nog steeds bij, we bezoeken beurzen, proberen zelf het een en ander en volgen de belangrijkste vaksites.

Kortom; of je nu een massale promotie-actie gaat doen voor 25.000 personen, of een luxe kledinglijn wil beginnen; bij ons ben je aan het juiste adres.

We hebben geprobeerd op deze site heel goed uit te leggen wat er allemaal mogelijk is, hoe het eruit zal gaan zien, hoe lang het duurt, en alles er omheen, maar kom ook gerust een keer langs in onze showroom in Reusel (NB) om het allemaal met eigen ogen te komen bekijken.

Let wel; het aanbod op deze site (meer dan 1500 producten) is een stuk groter dan wat er in onze showroom past. Mocht je dus specifieke wensen hebben met betrekking tot wat je wil bekijken, geef dan vooraf aan ons door welk(e) type(s) en kleur(en) je wil zien, zodat we ze kunnen bestellen.

Zelfs al ben je op dit moment jezelf alleen nog aan het oriënteren op wat je ooit nodig gaat hebben; we geven je graag volledig vrijblijvend advies, maak er dus gerust gebruik van.

Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend tussen 08.30 en 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u natuurlijk een e-mail sturen.

Voor spoedgevallen buiten onze openingsuren (of bij geen gehoor) kunt u het beste mailen met als onderwerp “SPOED: uw onderwerp”, naar info@bedruktetshirts.nl. Als u in uw mail beknopt omschrijft waar het om gaat en uw telefoonnummer vermeldt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak te maken om uw plannen te bespreken.

Omdat wij geen voorraad houden van al onze producten bestellen we uw samples bij onze leveranciers, die voor iedere bestelling handling- en verzendkosten rekenen. U zult begrijpen dat wij niet anders kunnen dan deze doorberekenen. Mocht er een grotere bestelling volgen dan komen wij u natuurlijk tegemoet in de monsterkosten. Samples kunnen echter nooit geretourneerd worden.

BedrukteTshirts.nl is in beginsel leverancier van promotionele producten aan diverse klanten, maar toegespitst op ‘grotere’ opdrachten. Het is echter ook geen probleem om kleinere bestellingen te plaatsen (minder dan € 100,- excl. btw), hoewel voor ons de handling- en administratiekosten voor dergelijke orders aan de hoge kant zijn. We brengen daarom bij dit soort bestellingen € 12,50 excl. btw aan administratiekosten in rekening.

Klik hier als u onze algemene voorwaarden wilt lezen.