Custom Made T-shirts en Private Label kleding

Custom Made kleding voor mijn merk

Om een eigen kleding- of t-shirtlijn te beginnen kun je verschillende wegen bewandelen. Als je van plan bent om kleding in een beperkte oplage te laten maken, dan kun je artikelen uit ons assortiment kiezen en deze laten voorzien van een eigen label of nekprint, vanaf 100 stuks per bestellen (50 per model). Mocht je meer wensen hebben qua personalisatie, stof- of modelkeuze, dan produceren we kleding ook volledig op maat vanaf 300 stuks per model en kleur. Lees op ons blog alles over de verschillen in mogelijkheden qua print en uitvoering. Hieronder vind je meer informatie over beide mogelijkheden.

Mogelijk vanaf 100 stuks per bestelling

Om te beginnen kun je kiezen voor bestaande kleding die je dan kan voorzien van een eigen kledinglabel. Dit is mogelijk in kleinere oplages zodat je de kosten beheersbaar kunt houden.

» Meer over bestaande kleding omlabelen

Mogelijk vanaf 300 stuks per model

Vanaf 300 stuks per ontwerp is vrijwel alles mogelijk; of je nu jurkjes met strass-steentjes zou willen, collegejackets met kunstleer, of t-shirts samengesteld uit verschillende materialen, de keuze is vrij.

» Lees meer over volledige maatproductie

Jaarlijks verwerken wij vele aanvragen van mensen die een eigen kledingmerk/-lijn willen beginnen, en omdat we gemerkt hebben dat we vaak dezelfde vragen daarover krijgen hier enkele tips:

  • NEEM DE TIJD OM UW LIJN TE BEDENKEN EN UIT TE TEKENEN

Veel van de aanvragen die we binnenkrijgen bestaan uit enkele regels tekst, zoals bijvoorbeeld: “ik ontwerp al jaren jurkjes en wil nu een eigen kledinglijn ontwikkelen, kunnen jullie mij een prijsopgave doen?”.

Het antwoord daarop is eenvoudig; dat kunnen we namelijk niet. Het berekenen van een prijs voor op maat geproduceerde kleding kan alleen als we tot in detail weten wat je wil laten maken; de stoffen die je wil gebruiken, het ontwerp, de totale oplage (minimaal 300 per model en kleur), en bij voorkeur zelfs de maatverdeling.

Nu horen we vaak terug: “ik wil graag weten wat het kost voor ik dat allemaal ga doen”, maar dat is dus helaas onmogelijk. Ook al ben je pas in de fase van het maken van je bedrijfsplan, om een prijsopgave te ontvangen hebben we echt die details nodig. Het is dus handig om te zorgen dat je die vast op een rijtje hebt voor je contact met ons opneemt.

  • PRIJSOPGAVE OMGELABELDE KLEDING

Natuurlijk kunnen we wel een prijsopgave verzorgen voor het omlabelen van producten uit ons standaardassortiment. Mocht je die willen ontvangen, maak dan je keuze uit ons productoverzicht en stuur die naar ons toe, samen met je ontwerpen en de oplage die je zou wensen per artikel.

  • DISTRIBUTIE EN VERKOOP VAN JE EIGEN KLEDINGLIJN

Wij bieden diverse ondersteunende mogelijkheden om je eigen kledinglijn te verkopen. Eventueel kunnen we de complete fulfilment voor je webwinkel verzorgen; we houden de voorraad, doen de verzending en after sales, en zelfs voor de complete ontwikkeling van die webwinkel kun je bij ons terecht.

Wat we niet kunnen is als groothandel voor je fungeren en zorgen dat jouw kleding in bepaalde winkels of winkelketens verkocht gaat worden. Dat zul je zelf moeten doen.

  • JE KUNT ALTIJD BIJ ONS TERECHT VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

Natuurlijk kunnen we je veel meer uitleggen over het starten van een kledinglijn, en ben je welkom om een afspraak op ons kantoor te maken om al je vragen te stellen. Bel hiervoor met +31(0)497 64 51 01 of mail naar info@bedruktetshirts.nl.