Speciale technieken

Logo’s op kleding plaatsen kan op heel veel verschillende soorten inkten en technieken. Hier zie je een overzicht van de methodes die wij je standaard bieden, maar als je op zoek bent naar iets anders, vraag het dan gerust!

Als je een van de technieken hieronder kiest, kun je daarna uitzoeken op welk kledingstuk je het toe wilt passen (niet alles kan zomaar overal op) en vervolgens je vrijblijvende aanvraag naar ons versturen. Bij alle technieken waar het mogelijk is zie je direct een prijsopgave terug, maar bij sommige is de prijs op aanvraag (zoals bijv. puff inkt, glow in the dark, etc).

Mocht je vragen hebben, bel ons dan op +31(0)497 645 101.

Vanaf 20

Reguliere zeefdruk

Kenmerkt zich door voelbare inktlaag, met name op donker textiel. Meest gebruikt, print heeft een rubberachtige structuur (bekijk de afbeelding ‘verschillen in inkt’ om dat in detail te bekijken). Deze druktechniek is zeer geschikt voor:

  • Ontwerpen op lichte kleuren textiel
  • Ontwerpen zonder grote kleurvlakken
  • Grote oplages voordelig bedrukte t-shirts
Vanaf 10

Borduring

Het klassiek opstikken van logo’s op kleding, petten of accessoires.

De prijs van een borduring is voornamelijk afhankelijk van het formaat van de borduring. In een borduring mogen tot 8 kleuren gebruikt worden zonder extra kosten.

Vanaf 25

3D Borduring

Bij 3D-borduring wordt je logo opgevuld waardoor het meer diepte krijgt en meer ‘op’ het artikel komt te liggen dat je laat personaliseren.

3D-borduring is mogelijk vanaf 25 stuks.

Vanaf 100

Omlabelen

Shirts voorzien van jouw eigen label, al vanaf 100 stuks. Het label kan zowel in de nek, zijnaad (binnen- of buitenkant) of op de mouw bevestigd worden.

Vanaf 1 stuk!

Transfer (DTF)

Voor druk op afroep (per stuk), moeilijke materialen of drukposities. In principe dus vanaf 1 stuks mogelijk! Houd er echter rekening mee dat het altijd kostbaar is om slechts 1 artikel te bedrukken, vanwege de arbeid die hierbij komt kijken.

Vanaf 50

Full Color

Bij full color kun je bijna fotorealistische ontwerpen op je artikelen laten drukken.

Er wordt gedrukt met exacte kleuren, waardoor je ontwerp er mogelijk iets anders uit komt te zien dan wanneer je met een (CMYK) printer een afdruk maakt.

Vanaf 20

High Detail (waterbased inkt)

Dun gedrukte inkt met hoge detaillering en kleurechtheid.

Vanaf 100

Foliedruk (Foil Print)

Bij folieprint wordt er eerst een lijmlaag op je kleding gedrukt, waar vervolgens de folie op aangebracht wordt.

Folies zijn verkrijgbaar in diverse (glimmende) kleuren, maar geen pantonewaarden. Je kunt bij je aanvraag aangeven welke kleur(en) je graag zou willen. Wij raden aan per ontwerp niet meer dan 1 kleur folie te gebruiken. Meerdere kleuren inkt kan overigens gerust.

Vanaf 250

Glow in the Dark / Fluor

Speciale inktkleuren om je shirts op te laten lichten in het donker.

Vanaf 300

Puff inkt

Met puff-inkt creëer je een 3D effect in je print. 

Vanaf 250

Discharge Inkt

Bleekt ‘in’ het shirt, met een vintage effect. Geen exacte kleuren.

Reageert met het shirt en bleekt er ‘in’, vrijwel niet voelbaar, maar niet kleurecht; kleuren zijn afhankelijk van de chemische reactie met het shirt. Discharge inkten zijn zeer geschikt voor:

  • Ontwerpen waarbij geen exacte kleureisen zijn
  • Prints die vrijwel niet voelbaar mogen zijn
Vanaf 300

Crystal print

Applicatie met kristaleffect, vanaf 300 stuks, prijs op aanvraag. Crystal Print is een zeer bijzondere personalisatiemethode, waarvoor je het beste ontwerpen in weinig kleuren kunt gebruiken. Hele dunne lijnen zijn niet aan te raden gezien de massieve structuur van de kristallen.