Custom Made caps op maat laten produceren

Wij kunnen uw volledig zelf ontworpen petten en (snap back) caps voor u realiseren; van snapbackcaps tot truckercaps, van minirok tot jas. Onze producenten kunnen ieder gewenst hoofddeksel produceren, meestal vanaf 300 stuks (per kleur/uitvoering). Om een prijsopgave voor u te kunnen verzorgen ontvangen wij graag een zo gedetailleerd mogelijke aanvraag, eventueel voorzien van een ontwerp, schets of beschrijvingen.

Voor oplages kleiner dan 300 stuks (minimaal 10 stuks) kunt u in ons standaard aanbod petten & mutsen kijken.

Natuurlijk kunnen wij uw caps ook voor u ontwerpen; onze designers weten precies wat er technisch wel en niet haalbaar is bij de productie van petten (en natuurlijk ook onze andere artikelen).

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

» Meer detailinformatie over de productie van caps

De werkwijze voor custom made caps

Na ontvangst van uw aanvraag stemmen wij met onze producenten af wat de minimale productie-oplage gaat zijn (meestal 300 stuks, maar voor artikelen als hoeden/hoedjes, gebreide mutsen en bijvoorbeeld babymutsjes kan dit hoger liggen), en voor welke prijs wij uw artikelen kunnen realiseren. Dit neemt meestal niet meer dan 1 week in beslag.

Indien de prijs akkoord is starten wij de productie van een sample, een model van uw artikel dat gemaakt wordt conform uw ontwerp. U ontvangt daar in beginsel een foto van per e-mail, en desgewenst een model ter controle. In veel gevallen is de foto al voldoende om productie te starten, maar natuurlijk kunnen er na ontvangst van het model nog wijzigingen doorgevoerd worden.

U legt ons uw ontwerpen en/of ideeën voor. Per artikel ontvangen we bij voorkeur zoveel mogelijk details over gewenste uitvoering, afwerking en kwaliteit (voor promotionele caps gebruiken we bijvoorbeeld andere materialen dan voor caps die bestemd zijn voor verkoop).

Aan de hand van de inventaristie rekenen we de scherpste prijzen voor u uit. Indien gewenst zowel voor de productie van een sample als de gehele productie, zodat u de mogelijkheid heeft om eerst een sample te laten maken. De kosten van een sample variëren meestal tussen de 150 en 250 euro, afhankelijk van uw wensen. Bij doorgang van de opdracht kunnen de samplekosten in de meeste gevallen in mindering gebracht worden op de volledige order.

U ontvangt een foto van een sample van de cap(s) die we voor u gaan produceren, of, indien gewenst, een fysiek sample. Vanzelfsprekend kunnen uw wijzigingen en opmerkingen verwerkt worden tot een nieuw sample. Per productieronde neemt dit 2-3 weken in beslag.

Zodra het sample akkoord is, gaan we aan de slag met de definitieve productie. Dit neemt, afhankelijk van moeilijkheidsgraad en drukte, 4 tot 8 weken in beslag.

Prijsniveau caps op maatRIJSNIVEAU CAPS OP MAAT

U zult begrijpen dat het onmogelijk is om een indicatie van prijzen per artikel te geven zonder eerst de details vast te stellen. Om u toch een idee te geven van ons prijsniveau; bij een oplage van 500 stuks caps van een topkwaliteit kunt u rekenen op een prijs tussen de 7 en 9 euro per stuk exclusief BTW. Wij werken met volledig maatschappelijk verantwoorde fabrikanten in China en Oost Europa, en hoge kwaliteit materialen. Mocht u van plan zijn uw kleding te koop aan te gaan bieden dan raden wij een gemiddeld of hoger prijssegment aan.

Op basis van uw gedetailleerde aanvraag (eventueel middels een afspraak bij ons op kantoor) verzorgen wij een volledig vrijblijvende prijsopgave. Hiervoor hebben wij gemiddeld ongeveer 1 werkweek nodig. Indien u voorbeeldartikelen en/of -stoffen bij ons afgegeven heeft hebben we meestal een week langer nodig.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.