Custom Made Bedrijfskleding – Corporate Clothing

U kunt bij ons terecht voor uw op maat geproduceerde bedrijfskleding of promotiekleding; van poloshirts voor uw winkelpersoneel tot jurkjes voor uw promotieteam. Onze focus ligt op custom made kwaliteitsproducten van promotioneel tot casual; veel van de producten die wij voor onze klanten realiseren wordt via retail aan consumenten verkocht. Wist u dat de prijs voor het ontwikkelen van bedrijfskleding op maat in de meeste gevallen al bij de minimumoplage lager uitkomt dan wanneer u standaard items van een gangbaar werkkledingmerk bestelt?

Uw bedrijfs- of promotiekleding wordt volledig naar uw wens uitgevoerd, met dezelfde maatboog over uw gehele lijn van artikelen. Natuurlijk verzorgen wij ook aanverwante artikelen zoals bijvoorbeeld sloven voor de horeca, volledig custom made caps, stropdassen met ingeweven logo enzovoorts.

Indien gewenst verzorgen wij ook het complete ontwerptraject voor uw custom made bedrijfskleding. Voor reguliere bovenkleding (poloshirts, t-shirts, sweaters, etc) geldt een minimale oplage van 300 stuks per product en kleurstelling. Jassen, bodywarmers en dergelijke kunnen vaak al vanaf 150 stuks gerealiseerd worden..

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

» Meer detailinformatie over private label bedrijfskleding


De werkwijze voor Custom Made Bedrijfskleding

Hieronder ziet u een schematische weergave waarin we uitleggen hoe wij te werk gaan bij de productie van custom made bedrijfskleding.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben na het lezen van deze informatie, neem dan contact met ons op via info@bedruktetshirts.nl of +31(0)497 64 51 01.

Wij brengen samen met u de omvang van het project in kaart; welke artikelen zijn er nodig, wat voor kwaliteit zoekt u, hoeveel stuks per medewerker, welke kleurstelling enzovoorts.

Aan de hand van de inventarisatie verzorgen wij een gedetailleerde prijsopgave per artikel. Bij aanvang van het project verlangen wij een aanbetaling ter waarde van 1/3 van het totale orderbedrag.

Onze designers werken uw volledige kledinglijn uit, met minimaal 2 varianten per artikel. Als deze ontwerpen naar wens zijn, gaan we over tot monsterproductie, anders verwerken we uw opmerkingen in de volgende serie designs. Natuurlijk kunt u ook zelf ontwerpen aanleveren.

Eerst maken we een monster van ieder artikel, welke nog aangepast kunnen worden als dat nodig is. U ontvangt deze monsters 2-4 weken na goedkeuring van de ontwerpen. Zodra de samples akkoord zijn, gaan we aan de slag met de definitieve productie. De definitieve productie neemt gemiddeld zo’n 10 tot 12 weken in beslag.

Na een laatste qualitycheck wordt de bestelling aan u verstuurd.


Prijsindicatie op maat geproduceerde bedrijfskleding?

Voor wij een prijsopgave kunnen verzorgen is het noodzakelijk samen met u een inschatting van het project te maken. Prijzen zijn afhankelijk van uw wensen in materialen, artikelen en uitstraling. Gemiddeld kunnen we aangeven dat onze prijzen bij 300 stuks per artikel op hetzelfde prijsniveau of lager uit zullen komen dan bij het bestellen van gelijkwaardige producten van een standaardmerk. Bij grotere oplages is uw voordeel natuurlijk nog een stuk groter.

De complete productietijd voor custom made promotie- en bedrijfskleding ligt tussen de 12 en 16 weken vanaf aanvang productie. Heeft u uw kleding sneller nodig, neem dan direct contact met ons op via +31(0)497 64 51 01 zodat wij een geschikte oplossing kunnen bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.