Omlabelen van kleding – je eigen t-shirtmerk

Kleding om laten labelen leent zich uitstekend voor betrekkelijk snelle productie van je eigen kleding (4-6 weken), en daarnaast kun je in kleinere oplages werken (50 stuks per ontwerp / min. 100 stuks per bestelling). Je kunt kleding uit ons assortiment kiezen, waarin we een label stikken, of een nekprint met je logo aan de binnenkant plaatsen. Merken als Native SpiritKariban of Stanley/Stella lenen zich bijvoorbeeld perfect hiervoor, en het is ook toegestaan om op deze wijze met hun artikelen te werken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

» Mogelijkheden en beperkingen van kleding omlabelen

De werkwijze voor bestaande kleding omlabelen

Het bestellen van omgelabelde kleding werkt eigenlijk hetzelfde als het bestellen van reguliere bedrukte t-shirts; je kiest uit welke artikelen je wil (en in welke oplage), en stuurt je aanvraag naar ons toe, bij voorkeur samen met je ontwerpen. Vergeet ook het ontwerp van je label niet.

Daarna ontvang je van ons een definitieve prijsopgave en de levertijd (gemiddeld 4-6 weken). Na akkoord op de prijs ontvang je een digitale drukproef ter controle, en vervolgens nemen we je artikelen in productie.

Je kiest uit ons productoverzicht welke artikelen je wil, en in welke oplage. Vervolgens stuur je die, samen met je ontwerpen, naar ons toe. Het is handig als je er meteen bij laat weten of je een geweven label of een nekprint zou willen.

Wij verzorgen een duidelijke en vrijblijvende prijsopgave per onderdeel. Je ziet dus ‘los’ van elkaar wat de artikelen, bedrukkingen/borduringen en de labels (of nekprint) kosten.

Je ontvangt van ons een digitale drukproef van de bedrukte en/of geborduurde artikelen, en eventueel een fotoproef van je labels. Zodra je deze allemaal goedgekeurd hebt gaan we verder met de productie.

Hierna gaan we aan de slag met de definitieve productie. Dit neemt gemiddeld zo’n 4 tot 6 weken in beslag. Daarna worden de artikelen bij je geleverd.

Wat kost het?

De prijs voor het omlabelen van kleding is afhankelijk van de kleding die je kiest en de bewerking daarvan. Je kunt eventueel via ons productoverzicht je producten samenstellen (artikelen, personalisatiemethode, oplage) en vervolgens zie je hieronder de meerprijs voor het instikken van het label (inclusief de productie van de labels). Natuurlijk mag je ook een overzicht samenstellen en in een e-mail naar ons toesturen, zodat we een vrijblijvende prijsopgave voor je kunnen samenstellen.

Vanaf 100 stuks kunnen wij je kleding voorzien van je eigen label. Hieronder zie je de prijzen inclusief productie van de labels. Let op; de productie van labels neemt 3-5 weken in beslag.

10-24 st25-49 st50-99 st100-149150-199200-249250-499500-9991000+
€ 2,57€ 2,20€ 2,18€ 2,00€ 1,86€ 1,62
Prijzen per stuk en exclusief BTW.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.